Thursday, July 19, 2007

Statusuri religioase - Dumnezeu

Mersul la biserica nu te face credincios, www.statusuri.blogspot.com asa cum statul intr-un garaj
nu te face masina..

Foarte multi Crestini poarta cruci la gat... www.statusuri.blogspot.com Pai cand Iisus va veni pe Pamant voi credeti ca va dori sa mai vada vreo cruce nenorocita ever again?

.Si Dumnezeu a zis "sa fie lumina". www.statusuri.blogspot.com Electrica a zis "TZEAPA FRAIERE"...

Bin Laden ajunge la portile Raiului. Sf. Petru deschide, www.statusuri.blogspot.com il vede si exclama terifiat:
- “TU?….. Tu vrei sa intri aici?”, la care Bin Laden, sec:
- Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti doua minute sa iesiti cu totii …

42 comments:

Tibi said...

www.topmanele.blogspot.com
www.cetateasuceava.ro/tibi-suceava/
intrati pt link exchage
fac schimb cu oricine !!!

Anonymous said...

nu mai vorbi asa de dumnezeu !El exista si pentru tine chiar daca tu il jicnesti si NU uita te iubeste !

Anonymous said...

Inceteaza sa mai il ignori intr-o zii poate nu te va mai ingadui !el te poate ajuta oricat de rau ai fii !

Anonymous said...

eu credeam ca aveti ceva statusuri faine....dar voi va bateti joc de DUMNEZEU.....treaba voastra cum traiti dar sa stiti ca pentru toate acestea va va chema DUMNEZEU la judecata.....

Anonymous said...

de ce tot il bagati pe Dumnezeu in chestii atat de minore si fara interes,nu merita...nu va este frica,de puterea sa?renunta-ti la aceste obiceiuri...

Anonymous said...

incetati sa-l mai denigrati pe Dumnezeu ,cineva va facut ceva asemenea ceea ce-i faceti voi lui Dumnezeu...ce va facut sa-l judecati asa ... suflete crestin intristat, poate te gandesti ca pe nedrept induri necazuri si prigoane de la altii, nefacandu-le nici un rau? La acestea Apostolul iti zice: "Caci aceasta este placut lui Dumnezeu, sa sufere cineva intristari, pe nedrept, cu gandul la El. Caci, ce lauda este daca, pentru greseala, primiti bataie intru rabdare? Iar daca, pentru binele facut veti patimi si veti rabda, aceasta este placut lui Dumnezeu" (1 Petru 2, 19-20).

Anonymous said...

Fiecare dintre cei necajiti, mai intai de toate sa tina minte ca nevoile sunt ingaduite de Dumnezeu, si sa ia aminte la cuvintele dreptului Iov: "Daca am primit de la Dumnezeu cele bune, nu vom primi oare si pe cele rele?" (Iov 2, 10) Deci, si raul este ingaduit de Dumnezeu. Dar voia Domnului intotdeauna este buna si plina de folos, iar raul - ingaduit de dumnezeiasca voie - este pentru noi un rau parelnic, care ne foloseste intru dobandirea binelui nostru. Deci si tu, iubitorule de Hristos, nu te intrista fara masura vazand necazul trimis asupra-ti de Dumnezeu tot pentru binele tau, ci primeste-le pe toate cu multumire, zicand evanghelic: "Da, Parinte, caci asa a fost bunavoirea inaintea Ta" (Matei 11, 26).

Anonymous said...

Iubitorule de Dumnezeu, nu deznadajdui, nu te imputina cu sufletul, indrazneste si se va intari inima ta! Roaga-te cu rugaciunea dumnezeiescului Ioan cel cu Gura de Aur: "Doamne da-mi marinimie!" Rosteste, crestine, cu multumire: "Binecuvantat este Dumnezeu, stiu ca rabd mai putine de cate s-ar cuveni sa rabd!" Aducandu-ti aminte multele tale neajunsuri, nu te impotrivi in a rabda doctoria, pentru ca mai apoi tu insuti ii vei multumi lui Dumnezeu ca te-a vindecat. "Fericit este barbatul care rabda ispita, caci lamurit facandu-se va lua cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce il iubesc pe El", spune Apostolul Iacov (Iacov 1, 12).

Anonymous said...

Imi vei spune: "Sunt gata sa rabd ispita, dar sa fie dupa puterea mea". Asculta, dar, cuvintele Apostolului: "Nu v-a cuprins ispita care sa fi fost peste puterea omeneasca. Dar credincios este Dumnezeu; El nu va ingadui sa fiti pedepsiti mai mult decat puteti, ci o data cu ispita va aduce si scaparea din ea, ca sa puteti rabda" (1 Corinteni 10, 13).

Anonymous said...

Ridica, asadar, spre Dumnezeu mahnirea ta, nadajduieste in El, si insusi El va pazi sufletul tau! Orice prigoniri, intaratari, necazuri sau umilinte - toate acestea, pentru iubitorii de Dumnezeu, sunt aducatoare de mantuire. Sta in atotputernicia lui Dumnezeu ca, tanguirea si plansul degraba sa le preschimbe in bucurie si mangaiere.!!

Anonymous said...

Mult rabdand, asteapta si tu mila de la Dumnezeu, cu vreme si fara vreme si in orice ceas, nu te indoi in asteptarea ta si nu te tulbura. Asculta cuvintele Apostolului: "Mare bucurie sa socotiti, fratii mei, cand cadeti in felurite ispite" (Iacov 1, 2). sufletul se curata prin incercarile ingaduite de Dumnezeu; sufletul ajunge la cunoasterea de sine, isi vede neputinta sa, invata smerenia si, dintru aceasta, sufletul este carmuit inspre bunurile Imparatiei Ceresti. Numai "prin multe suferinte trebuie sa intram in imparatia lui Dumnezeu" (Fapte 14, 22), iar cununile ceresti se daruiesc numai celor ce se arata multrabdatori in ispite.

Anonymous said...

Cine va avea slava vesnica? Oare nu acela care se chinuie intru nevoi, dupa cuvintele Apostolului: "Caci necazul nostru de acum, usor si trecator, ne aduce noua, mai presus de orice masura, slava vesnica covarsitoare" (2 Corinteni 4, 17)? Daca rabdam necazurile ingaduite de Dumnezeu, "atunci Dumnezeu" in aceasta imprejurare "se poarta" cu noi, "ca fata de fii" (Evrei 12, 7). Rabda, deci, iubitorule de Dumnezeu, ca sa fii numit fiu iubit al lui Dumnezeu! Si nu trebuie sa te indoiesti defel ca esti fiu iubit al lui Dumnezeu, mai ales daca esti atins de intristari si de necazuri.

Anonymous said...

Pedepsele sunt de cea mai mare trebuinta, pentru ca altfel nu se pot tamadui ranile noastre sufletesti. Pedeapsa trebuie insa sa o primim cu multumire si nu cu intristare, fara cartire, cu rabdare si insufletire, intr-adevar, firea noastra omeneasca fiind slaba in necazuri, cumpaneste si se pleaca in asemenea stari spre cartire, tanguire si deznadajduire.

Anonymous said...

Spune-ti fiecare facand 3 inchinaciuni "Doamne ajuta" si fiti convinsii ca va fii totul intru voia Domnului si nu deznadajduiti intru aceasta caci nu poate fii altfel decat vrea EL...Doamne ajuta!!!

Anonymous said...

idiot mai mare nu este decat cel care face statusuri, bancuri si isi bate juc de numele Lui.

missy b said...

corect! credeam ca sunt niste statusuri calumea! nu stiu cum va permiteti sa va bateti joc de Cel ce v-a dat viata! nici nu va puteti imagina cu mintea pe care o aveti, cat o sa suferiti datorita comportamentului vostru sfidator fata de Dumnezeu! TREZITI-VA!

Anonymous said...

mda..si acum Dumnezeu zice: Prietenii mei, il vedetzi voi pe acesta care a scris statusurile astea?? knd va venii la ziua judecatii voi face numai statusuri din el..si dup-aia il trimit LA CAZANU' CU SMOALAAAA!!!!!!....se vede saracutzu' de tine k ejti trist si suparat..de asta ai facut statusuri de suparare..

Anonymous said...

De ce ati trecut aceste statusuri la „statusuri credincioase” daca vreti sa faceti ceva treceti-le la „statusuri sectante” sau la ceva de genul.In loc sa-i multumiti Domnului fiindca ne-a facut, voi va bateti joc de El! Oricand Isi poate intoarce fata de la necredinciosi...asa ca ar fi bn sa va caiti si sa va pocaiti...Dumnezeu sa ne ajute!!!!!

Anonymous said...

poate ca Dumnezeu exista pentru unii poate ca nu exista pentru altii. Dar un lucru e clar religia eu fake si va spun si dece.
Religia e creata de cineva mai sus ca toti pentru a controla omenirea sa nu ajunga sa faca ce vor ei. Daca nu ar exista ceva in care sa credeti toata lumea ar fura ar ucide ar fi ceva de nedescris, politia dejaba etc. Deci eu cred in Dumnezeu dar nu cred in religie. ;)

Anonymous said...

ce statusuri sunt astea va bateti joc de numele lui domnului sa va fie rusine l-)l-)l-)l-)

Anonymous said...

mah cu vorbi asa de Dumnezeu el te vede si te aude... poate pentru astea o sa dai socoteala

Anonymous said...

o sa vie domnu pe pamant si o sal faca pe ala ce skrie urat despre el urat status

Anonymous said...

dumnezeu scrie ca atat de mult a iubit dumnezeu lumea ca a dat pe singurul sau fiu ca ori cine crede in el sa nu piara ci sa aiba viata vesnica dar tu deti bati jok de el vei polange amarnic ca va veni si ziua judecati

Anonymous said...

Cat de incuiat...Dumnezeu tia dat viata cum il poti face friaer..cat de cruce nu iti bate joc ca u esti aici datorita crucii si datorita sacrificiului Domnului Iisus....

Anonymous said...

Cpilasilor va scri aceste lucruri ca sa nu pacatuiti dar totusi daca cineva a pacatuit avem la tatal un mijlocitor pe ISUS HRISTOS

Anonymous said...

Fratilor....aveti grija ceea ce vorbiti....ganditi-va ca pentru orice cuvant nefolositor vom da socoteala....!!!Se vede ca suntem o lume bazata pe alte chestii akm...ne intereseaza doar sa facem nedreptati...sa facem cat mai mult rau...si de Dumnezeu am uitat complet!Si vis-a-vis de ceea ce a zis individul cu cei ce poarta cruce la gat....ma intreb el stie ce zice adresand acele cuvinte de rau?Fratele meu,crucea este altarul de jertfa!!!Domnul Iisus s-a rugat ptr cei ce-L omorau,cum sa nu suporte crucea???

Anonymous said...

Cum puteti vb mah asa de Dumnezeu...sunteti tare pacatosi...daca voi credeti k prin asa ceva sunteti mai presus va inselati....fitzi ma q capu` pe umeri si avetzi grija ce vb...k dupa fapta si rasplata...vetzi vedea knd va veni si Ziua Judecatii...atunci veti plange si va veti ruga sa aiba mila...toti ne vom ruga sa aiba mila...cei care au scris asemenea statusuri nu stie ce inseamna sacrificiul...sacrificiul oe care l`a faqt insusi Dumnezeu....MARI PACATOSI...sa va fie rusine...batjocoriti cuvintele lui Dumnezeu

Anonymous said...

nu mai face statusuri de alea in numele DOMNULUI cici El este mare si existax-(

Anonymous said...

tu itsi dai seama ce faci?:|
sau nici in cot nu te doare?

Anonymous said...

faine statusuri...ce aveti toti, moralistilor...care e tragedia din statusurile astea, mie nu mi se pare ca isi bate joc de cineva,nu mai dati lectii de evlavie primul status e valabil pentru toti

Anonymous said...

nu va chinuiti sa le dati lecti la cei ce nu vor sa inteleaga...le va parea rau doar atunci cand vor intelege ce au facut...

pasca laura mihaela said...

voi cei care ati scris aceste ststusuri...va dati seama ce pacate va faceti?nu va ganditi putin cat de dureros a fost pentru Dumnezeu knd si la dat pe fiul lui Iisus pentru pacatele noastrea? macar dak vrei sa va bateti joc de cv sau cineva bateti`va dar macar nu de dumnezeu si d Iisus ,fecioara maria,sfinti,etc....dumnezeu sa va ierte k nu stiti ce faceti...Doamne ajuta!

Anonymous said...

BA Baieti voi va dati seama ce faceti ??? sa luati numele Domnului in desertaciuni dinastea pai va da Dumnezeu un va pune pe un pat de suferinta de vre 12 ani si sa vedeti voi atunci nush cei cu boi voi cred k nu ganditi sa il bagati pe Dumnezeu in porcarile astea SI nu uita bunatatea lui daca nu era acuma si indurarile lui erati de cand in tarana pamantului ba baieti daca aveti minte judecati inaite sa scrieti cv da vad ca nu aveti minte deloc in cap.... vai de voi carturari si farisei fatarnici voi care luati numele Domnului in desertaciune

Anonymous said...

Domnul sa va binecuvinteze pe voi toti aceia care sunteti din dumnezeu am luat si eu numele domnului in desert si am umblat pe cai nedrepte cu toate ca stiam si stiu cine este dumnezeu ii cunosc dragostea si atingerea focului Duhului Sfant si ma pedepsit crunt pe mine si familia mea cu boala si saracie dara tunci cand recunosti toate aceste pacate domnul iti da putere si te poti lepada de el asa ca domnul cu voi si aveti grija ce vorbiti scoateti cuvintele din gura cu intelepciune El va iubeste si pe voi asa cum il iubeste pe Hristos pace voua si fiti binecuvintati cu intelepciune si dragoste

sergiu said...

nici nu shtiu ce sa spun.credeam ca voi gasi nishte statusuri bune dar vad ca lumia nu are decit sa ishi bata jok de realitate

sergiu said...

nici nu shtiu ce sa spun.credeam ca voi gasi nishte statusuri bune dar vad ca lumia nu are decit sa ishi bata jok de realitate

sergiu said...

eu nu vreau sa iau peste picior pe nimeni dar eu mai mult stimez pe omul care nu crede in Domnul decit pecel ce ishi bate jok de credinta

Anonymous said...

Dupa cum se stie in intreaga lume, doar Iisus Hristos are tot dreptul de a ne judeca pe noi. Nici eu nu sunt un om fara pacat, cum de altfel nimeni nu e, toti avem mai multe sau mai putine pacate. Insa ceea ce am citit la inceput, pentru ca nu am mai putut continua, m-a maniat intr-un mare fel. De ce ne incapatanam sa il maniem pe Dumnezeu? Pe cel care ne vrea binele si care niciodata nu ne-ar face rau. Uitati ca pentru noi Dumnezeu si-a trimis fiul pe pamant, iar Iisus Hristos s-a rastignit pentru noi si Sfanta Fecioara Maria impreuna cu Sfintii si Ingerii se roaga pentru noi. Incetati cu astfel de rautati. Treziti-va la realitate. Noi ne traim viata prin Dumnezeu, sa nu-L mai necajim atat. :(

Anonymous said...

idioti

Anonymous said...

Niste sectari a publicat statusul cu cucea.

Filme xxx said...

Numai nebuni aici :)) !

Filme Porno said...

Doar nebuni :)) !

Jocuri
Wallpapers
DRPCIV








Filme Porno Online
Filme xxx noi
Filme Porno Gratis
Filme Porno Noi
Free Teen Porn
Filme xxx online